Workshop ruimte huren

Wilt u een workshop of een cursus organiseren en zoekt u hiervoor een ruimte? Partycentrum Het Dak biedt de mogelijkheid om een workshop ruimte te huren in Leerdam voor één en meerdaagse workshops. Voor elk soort workshop is er een geschikte ruimte, denk bijvoorbeeld aan actieve, creatieve, sportieve, interactieve, seizoensgebonden workshops en meer. Partycentrum Het Dak is een inspirerende plek om al uw workshops te geven. 

We beschikken over vier bijzondere zalen waar u uw workshop kunt houden. De zalen bieden ruimte voor kleine en grote workshops. De grote zaal heeft een riant podium tot uw beschikking. Dit is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie en er is een professionele beamer met vijf projectieschermen beschikbaar, zodat u uw workshop vanaf het podium kunt aansturen. De Molenzaal heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling waar u uw workshop kunt houden met een groot diner. De Molenzaal beschikt over een aanliggend terras aan het water, met een prachtig uitzicht op molen Ter Leede. Uw deelnemers zullen hierdoor ook zeer geïnspireerd raken tijdens de workshop. Ook hebben wij twee kleinere zalen met unieke uitstralingen die geschikt zijn voor kleinere workshops.

U kunt alle zalen hieronder bekijken:

Grote zaal

Molenzaal

The Pub

Sportbar

De voordelen van het huren van een workshopruimte bij Partycentrum Het Dak:

  • Zalen met ruimte voor kleine en grote workshops.
  • Een unieke locatie
  • Zeer vriendelijke prijzen
  • Bijzondere wensen zijn mogelijk. Wij zijn behulpzaam bij het inhuren van speciale voorzieningen. Daarnaast kunt u in Het Dak uw wensen op het gebied van de verzorging van uw gasten of deelnemers op maat afstemmen. Kiest u voor koffie, thee met iets lekkers of een verzorgde lunch, een buffet of een eenvoudige maaltijd. Wij doen ons best aan alle wensen tegemoet te komen.
  • U kunt gebruik maken van gratis Wifi
  • Partycentrum Het Dak Leerdam is centraal gelegen in Nederland en hierdoor is het Partycentrum enorm goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. Het Dak is 500m van station Leerdam gesitueerd en Het Dak heeft voor de deur een zeer ruim parkeerterrein met 270 plaatsen vrij parkeren.

Partycentrum Het Dak Leerdam is een unieke en geweldige locatie voor al uw workshops.

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw workshop bij Partycentrum Het Dak? Neem met ons contact op via ons contactformulier

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Over Het Dak

Info
Prijslijst

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl