• trouwen

   

  *****

  Partycentrum Het Dak

  Ontmoeting & Beleving

Bruiloften

Het Dak is een officiële trouwlocatie, dat betekent dat u in één van de romantische feestzalen het ja-woord kunt uitspreken voor het oog van al uw gasten, waarna uw feest op passende wijze gevierd kan worden. Receptie, diner, buffet, bruidstaart, champagnetoren bij binnenkomst, bittergarnituur, koude hapjes, High Tea, gebak of vlaaienbuffet. Wij kunnen het allemaal leveren om uw gasten te verwennen. Er kan ook een Cocktailbar met vers fruit voor cocktails (met of zonder alcohol), smoothies of fruitbommen gehuurd worden. Ook is het mogelijk om uw gasten buiten te ontvangen op een sfeervol romantisch terras. Wij serveren hier graag een glaasje champagne of de net aangesneden bruidstaart. 

We beschikken over vier bijzondere zalen waar u uw bruiloft kunt houden. De zalen bieden ruimte voor kleine en grote bruiloften. De grote zaal heeft een riant podium tot uw beschikking. Dit is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie en er is een professionele beamer met vijf projectieschermen beschikbaar. De Molenzaal heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling en is bij uitstek geschikt voor het geven van een receptie of een diner voor grote gezelschappen. Ook hebben wij twee kleinere zalen met unieke uitstralingen die geschikt zijn voor kleinere bruiloften.

U kunt alle feestzalen hieronder bekijken:

Grote zaal

Molenzaal

The Pub

Sportbar

Maak uw wensen bekend, wij maken een passend voorstel. Zijn er mensen met een speciaal dieet dan horen we dat graag. Ook allergenen informatie kunt u bij ons opvragen. Wij schenken geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar.

In iedere cultuur worden bruiloften groots gevierd. Wij zijn er trots op vele verschillende bruiloften uit diverse culturen onder ons Dak te hebben kunnen huisvesten, zoals Hindoestaanse bruiloften en Marokkaanse bruiloften. Inmiddels is onze expertise in de wensen van de verschillende culturen gegroeid en kunnen we voor elke bruiloft een passend concept aanbieden. Indien u dat wenst kunnen wij met u afspraken maken over eigen catering.

De voordelen van het huren van een trouwlocatie bij Partycentrum Het Dak:

 • Zalen met ruimte voor kleine en grote bruiloften.
 • Een unieke locatie
 • Zeer vriendelijke prijzen
 • Bijzondere wensen zijn mogelijk. Wij zijn behulpzaam bij het inhuren van speciale voorzieningen. Daarnaast kunt u in Het Dak uw wensen op het gebied van de verzorging van uw gasten op maat afstemmen. Kiest u voor koffie, thee met iets lekkers of een verzorgde lunch, een buffet of een eenvoudige maaltijd. Wij doen ons best aan alle wensen tegemoet te komen.
 • U kunt gebruik maken van gratis Wifi
 • Partycentrum Het Dak Leerdam is centraal gelegen in Nederland en hierdoor is het Partycentrum enorm goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. Het Dak is 500m van station Leerdam gesitueerd en Het Dak heeft voor de deur een zeer ruim parkeerterrein met 270 plaatsen vrij parkeren.

Partycentrum Het Dak Leerdam is een unieke en geweldige locatie voor uw bruiloft.

Wilt u meer informatie over het huren van een feestzaal voor uw huwelijk bij Partycentrum Het Dak? Neem met ons contact op via ons contactformulier of bel naar 0345-613 626! 

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Over Het Dak

Info
Prijslijst

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl