vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie? Partycentrum Het Dak te Leerdam is de perfectie locatie voor al uw vergaderingen.

We beschikken over vier bijzondere zalen waar u uw vergadering of congres kunt houden. De zalen bieden ruimte voor kleine en grote vergaderingen. De grote zaal heeft een riant podium tot uw beschikking. Dit is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie en er is een professionele beamer met vijf projectieschermen beschikbaar. De Molenzaal heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling waar u uw vergadering kunt houden. Ook hebben wij twee kleinere zalen met unieke uitstralingen die geschikt zijn voor kleinere vergaderingen.

U kunt alle zalen hieronder bekijken:

Grote zaal

Molenzaal

The Pub

Sportbar

Heeft u speciale wensen dan kunnen wij behulpzaam zijn bij het inhuren van speciale voorzieningen. Daarnaast kunt u in Het Dak uw wensen op het gebied van de verzorging van uw gasten of deelnemers op maat afstemmen. Kiest u voor koffie, thee met iets lekkers, een verzorgde lunch, een buffet of eenvoudige maaltijd, we doen ons best aan alle wensen tegemoet te komen.

De voordelen van het huren van een vergaderruimte bij Partycentrum Het Dak:

  • Zalen met ruimte voor kleine en grote vergaderingen.
  • Een unieke locatie
  • Zeer vriendelijke prijzen
  • U kunt gebruik maken van gratis Wifi
  • Partycentrum Het Dak Leerdam is centraal gelegen in Nederland en hierdoor is het Partycentrum enorm goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. Het Dak is 500m van station Leerdam gesitueerd en Het Dak heeft voor de deur een zeer ruim parkeerterrein met 270 plaatsen vrij parkeren.

Partycentrum Het Dak Leerdam is een unieke en geweldige locatie voor al uw vergaderingen.

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw vergadering in een inspirerende ruimte bij Partycentrum Het Dak? Neem met ons contact op via ons contactformulier

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Over Het Dak

Info
Prijslijst

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl