Welkom bij Partycentrum Het Dak

Centraal gelegen in midden Nederland, kunt u voor bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten terecht in ons sfeervolle partycentrum. Vergaderingen, verjaardagen, beurzen of manifestaties: wij denken graag met u mee. Voor grote en kleine gezelschappen hebben wij ruimte in diverse zalen. Ons professionele team staat klaar om u en uw gasten een plezierig verblijf te bezorgen.

Het Dak beschikt over een grote zaal, twee middelgrote zalen en twee kleinere vergaderzalen. De grote zaal is geschikt voor bruiloften en feesten van 80 tot 400 personen en beschikt over een groot podium, prachtige sfeerverlichting en een romatisch balkon.

De middelgrote zalen zijn geschikt voor kleinere gezelschappen 70 tot 200 personen. Feesten, vergaderingen maar ook verjaardagen kunnen hier worden gevierd. The Pub biedt ruimte aan 30 tot 80 personen. In de Molenzaal kunnen 60 tot 180 personen terecht, terwijl deze zaal ook beschikt over een sfeervol terras. De kleine zaaltjes zijn geschikt voor vergaderingen en kleine workshops tot 25 personen. Mocht u voor uw feest of evenement meerdere ruimtes willen gebruiken? dan is dat mogelijk. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij Partycentrum Het Dak.

 

ONTMOETING partycentrum het dak BELEVING

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Over Het Dak

Info
Prijslijst

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl