Busbedrijven en groepen

Centraal gelegen in midden Nederland kunt u voor bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten terecht in ons sfeervolle partycentrum. Vergaderingen, verjaardagen, beurzen of manifestaties: wij denken graag met u mee. Voor grote en kleine gezelschappen hebben wij ruimte in diverse zalen. Ons professionele team staat klaar om u en uw gasten een plezierig verblijf te bezorgen.

Het Dak beschikt over een grote zaal, twee middelgrote zalen en twee kleinere vergaderzalen. Nu, rekening houdend met de maatregelen rond Corona, kunnen wij 100 mensen, op veilige afstand van elkaar, plaatsen in de grote zaal. Wij houden ons aan de veiligheidsvoorschriften die op dit moment van kracht zijn en doen een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel van onze gasten dit ook te doen.

Mochten de maatregelen weer wat soepeler worden dan kunnen bruiloften, feesten en manifestaties met meer mensen goed worden ondergebracht in Partycentrum Het Dak. De grote zaal is geschikt voor bruiloften en feesten van 80 tot 400 personen en beschikt over een groot podium, prachtige sfeerverlichting en een romantisch balkon. Op onze website vindt u alle mogelijkheden waarmee wij u en uw gasten kunnen verwennen. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw feest op maat organiseren.

Ook voor activiteiten overdag kunt u bij ons terecht. Graag verzorgen wij lunches, koffie met appeltaart of ander lekkers voor grotere groepen.
Vlak voor Partycentrum het Dak is ruim parkeermogelijkheid, ook voor bussen en touringcars. We nodigen touroperators, die dagtochten organiseren, uit Partycentrum Het Dak te gebruiken als onderdeel van de dagtochten die zij in en rond Leerdam organiseren. Wij leveren heerlijke lunches voor scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Vanuit Het Dak is de binnenstad van Leerdam, het Nationaal glasmuseum, de glasgaleries en de glasblazerij op steenworp afstand. Het Dak is dus een prima plaats om tijdens een heerlijke lunch even uit te rusten van al het moois dat Leerdam te bieden heeft. Wij verzorgen lunches, koffie- en thee, walking dinners, barbecues of bedrijfsborrels alleen op afspraak. De individuele bezoeker van Leerdam kan bij één van onze Leerdamse Horeca collega’s goed terecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG Leerdam
T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
www.hetdak.nl

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Navigatie: kies Voorwaartsveld, Leerdam

 

 

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Over Het Dak

Info
Prijslijst

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl