Bedrijfsfeest

Wilt u een sfeervol bedrijfsfeest organiseren op een bijzondere locatie in midden Nederland of omgeving? Partycentrum Het Dak in Leerdam is de perfecte plek voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bedrijfsborrel. We beschikken over vier bijzondere zalen waar u uw bedrijfsfeest kunt houden. De zalen bieden ruimte voor kleine en grote gezelschappen. We hebben een grote zaal waar een riant podium tot uw beschikking staat. Dit is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie en er is een professionele beamer met vijf projectieschermen beschikbaar. De Molenzaal heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling waar u uw bedrijfsfeest kunt houden met een receptie of een groot diner. De Molenzaal beschikt over een aanliggend terras aan het water, met een prachtig uitzicht op molen Ter Leede. Ook hebben wij twee kleinere zalen met unieke uitstralingen die geschikt zijn voor kleinere gezelschappen.

U kunt alle zalen hieronder bekijken:

Grote zaal
Molenzaal
The Pub
Sportbar

De voordelen van een bedrijfsfeest omgeving midden Nederland bij Partycentrum Het Dak:

  • Zalen met ruimte voor kleine en grote gezelschappen.
  • Een unieke locatie
  • Zeer vriendelijke prijzen
  • Bijzondere wensen zijn mogelijk
  • Partycentrum Het Dak Leerdam is centraal gelegen in Nederland en hierdoor is het Partycentrum enorm goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. Het Dak is 500m van station Leerdam gesitueerd en Het Dak heeft voor de deur een zeer ruim parkeerterrein met 270 plaatsen waar u vrij kunt parkeren.

Partycentrum Het Dak Leerdam is een unieke en geweldige locatie voor al uw bedrijfsfeesten.

Reserveer nu en geniet van een onbezorgd bedrijfsfeest bij Partycentrum Het Dak in Leerdam!

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw bedrijfsfeest bij Partycentrum Het Dak? Neem met ons contact op via ons contactformulier!

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Over Het Dak

Info
Prijslijst

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl